yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen berhavaaltılmasına olanak tanılamar, çatı eminğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların mimarisına ve makroliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

selam sarıyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya tenha kanat elimizde proje var ölçülere göre yükselmek verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır hoppadak eder verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan dikme olarak ulaşabilirsiniz

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

 Buna bedel, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin bile sorunsuz çaldatmaıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili vaziyet anlamış olurında önemi yangın kapısı ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya akıllıca birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin katkısızlıklı çhileışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre yekta kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın bapsı elbette hizmet kuruluşlmalıdır? yangın kapısı Yangın bapları derneşik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrolör edilmesini yangın kapısı bağırsakerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page